Jan Thomas og Einar blir venner, Plan B

Jan Thomas og Einar blir venner, Plan B

Jan Thomas og Einar Tørnquist har siden høsten 2018 møttes ukentlig for å teste ut om to meget forskjellige menn kan bli venner i voksen alder. Siden den gang har de ledd, grått og overrasket hverandre - og det norske folk. Det tok ikke lang tid før prosjektet deres vokste til noe større enn seg selv. Jan og Einar har vist at raushet, godhet og åpenhet er viktig – og underholdende! Jan Thomas og Einar blir venner har blitt en viktig og oppløftende del av manges hverdag, og et stort, engasjert fellesskap har vokst frem rundt podkasten.

Hør på lydklipp

Stem
Harm & Hegseth, VG

Harm & Hegseth, VG

Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtta Grav og Jesus er Jenny Skavlan. De snakker selvfølgelig om alle andre kjendiser også, bortsett fra Arne Treholt. Han var russisk spion. Humoren til Vegard og skråblikket til Morten har gjort Harm & Hegseth til en av Norges største podkastsuksesser. Siden oppstarten i 2016 har duoen opparbeidet seg en stor og lojal lytterbase bestående av unge mennesker over hele landet.

Hør på lydklipp

Stem
Trønderfrokost med Baard Danielsen, Nea Radio

Trønderfrokost med Baard Danielsen, Nea Radio

Trønderfrokost med Baard Danielsen er Nea Radios faste morgensending, og sendes direkte hver mandag til fredag, fra 06.00 til 10.00. Programleder Baard Danielsen vekker hele Trøndelag, og byr på smil, latter, gjester, nyheter, innslag fra reportere, pussige påfunn, konkurranser og knakende god musikk. Titt og ofte får Baard besøk av Trønderske artister (og andre), som spiller live i studio.Bli oppdatert, informert og underholdt - er slagordet i Trønderfrokost med Baard Danielsen.

Hør på lydklipp

Stem
Din Morgen, Radio 102

Din Morgen, Radio 102

Din Morgen på Radio 102 med Eivind, Helge og Thor Magnar har holdt det gående i en årrekke og prøver stadig og etter beste evne og gi innbyggerne på Haugalandet en god start på dagen. Innholdet i sendingen spenner fra det brennaktuelle og seriøse til det smått absurde. Alltid med fokus på det som er lokalt og som angår lytterne i Haugesund/Karmøy og omliggende kommuner. Morgensendingen inneholder alt fra halsbrekkende stunt, konkurranser, tester, gjester, sport, nyheter, musikk, humor, glede, energi og topp stemning i 4 timer til ende hver eneste ukedag.

Hør på lydklipp

Stem
Friminutt med Herman og Mikkel, NRK

Friminutt med Herman og Mikkel, NRK

Herman og Mikkel har tatt podkast-Norge med storm. De seilte rett inn på førsteplass da Podtoppen ble lansert, og har siden holdt seg i toppen. De traff umiddelbart hjertet hos lytterne med sin unike kjemi, sine tulletelefoner, karakterer og impro. Kjente skikkelser som både Ola Halvorsen og Are Ketil med flere dukker stadig opp, og det blir aldri kjedelig i guttas Friminutt.

Hør på lydklipp

Stem
Live Nelvik, Lørdagsrådet, NRK P3

Live Nelvik, Lørdagsrådet, NRK P3

Live har en helt unik kontakt med folk. Lørdagsrådet-publikummet er en familie, og Live er det naturlige midtpunkt for lørdagskosen med store og små dilemmas. Lørdagsrådet har blitt ett av de mest populære programmene på NRK P3, og det er stadig flere som finner fram til rådet når de velger lyden selv enten i NRK Radio eller som podkast.

Hør på lydklipp

Stem
Michael Andreassen, P4

Michael Andreassen, P4

Michael Andreassen elsker å møte og snakke med nye mennesker, og med en unik evne til å skape den gode dialogen med lyttere og gjester er han alltid klar for å underholde og gi deg et smil om munnen. Han har fokus på at gjester, musikk, temaer og nyheter skal skape en helhet og en stemning det som lytter er enkelt å føle seg inkludert i. Michael har i løpet av det siste året befestet sin rolle som folkekjær programleder med sine kokkekunnskaper i Camp Kulinaris på TV3, og nå til sist på parketten i Skal vi danse på TV2.

Hør på lydklipp

Stem
Misjonen, P4

Misjonen, P4

Atle Antonsen og Johan Golden har i over et tiår servert lytterne to kraftsalvede fredagstimer med fasitbasert oppsummering av siste ukes nyhetsbilde, ispedd svært subjektive dog rettledende ytringer om livets tilforlateligheter. Nusatire kaller de det selv, og spalter som «Golden Duck», «Hva heter kongebarna og hvem sine barn er de vi eventuelt måtte komme på?» og «De lokale nyhetene» er gjengangere. Misjonen har siden oppstarten vært en av landets mest populære podcaster, både i form av de ukentlige sendingene og i destillert form. Ja morna!

Hør på lydklipp

Stem
Morgenklubben med Loven & Co, Radio Norge

Morgenklubben med Loven & Co, Radio Norge

Hva får du hvis du kombinerer en biloppretter fra Manglerud med en småbarnsmor fra Nærsnes og en litt snobbete Stand-up komiker fra Nordstrand? Svaret er Morgenklubben med Loven & Co. Hver eneste morgen står Øyvind Loven, Geir Schau og Kim Johanne Dahl opp for å gi Radio Norges lyttere en god start på dagen. Morgenklubben har i løpet av sine 11 år hatt sendinger fra over alt i Norge, fra Svalbard i nord til Arendal i syd. De er NRK TV Aksjonens mest innbringende salgsobjekt gjennom tidene, og ble i fjor solgt for svimlende 550.000 kroner, noe som resulterte i morgensending fra en bondegård fra Stange nå i september.

Hør på lydklipp

Stem
Halvor Johansson, Radio Rock

Halvor Johansson, Radio Rock

Sammen med Olav Haugland og Henrik Bjørnson vekker Halvor hver dag rockeglade lyttere i Radio Rocks morgenshow «Stå Opp!». Det var her den daglige spalten TA DEG SAMMEN, der Halvor deler ut velrettede verbale kilevinker, først så dagens lys. I fjor vant TA DEG SAMMEN pris for Årets Humor i Prix Radio og et drøyt år senere har spalten rukket å både glede og provosere mer enn halve Norge, ikke bare på radio, men også på sosiale medier og på stand-up scenen! Halvor har turnert til fulle hus landet rundt med showet TA DEG SAMMEN – og nå har jaggu konseptet blitt bok også, akkurat i tide til julehandelen! Halvor ble nylig tildelt bransjeprisen «StåOpp-prisen 2019» og har i tillegg til radiojobben de siste årene etablert seg som en gjenganger på store og små stand up-scener og som gjest i ymse TV-programmer.

Hør på lydklipp

Stem
Google iMac

Registrer deg og bli med i trekningen av en Google Nest Hub!

Informasjonen du sender inn benyttes kun i denne konkurransen.

Du har allerede stemt i dag. Kom tilbake om 24 timer og du kan avgi ny stemme!

Takk for din deltakelse!

Din stemme er nå registrert og vi trekker vinnere etter 30. oktober 12.00.

Takk for din deltakelse!

Din stemme er nå registrert.